Evitos receptai

Sultinga itališka vištiena įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir mocarella sūriu

Vakarienės idėja, kai norisi kažko ypatingo bei greitai paruošiamo.

Spausdinti receptą
Sultinga itališka vištiena įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir mocarella sūriu
Sultinga itališka vištiena įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir mocarella sūriu
Course Main Dish
Cuisine Italų
Pasiruošimo laikas 15 minučių
Gaminimo laikas 20 minučių
Porcijos
porcijoms
Ingredientai
Course Main Dish
Cuisine Italų
Pasiruošimo laikas 15 minučių
Gaminimo laikas 20 minučių
Porcijos
porcijoms
Ingredientai
Sultinga itališka vištiena įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir mocarella sūriu
Instrukcijos
  1. Apiberti vištienos krūtinėlę druska ir pipirais, bei šiek tiek įtrinti, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
  2. Įpjauti vištienos krūtinėlę horizontaliai palei šoną, kad atrodytų kaip kišenėlė įdarui.
  3. Į krūtinėlės “kišenę” paeiliui sudėti: 4 saulėje džiovintus pomidorus, pusę tarkuoto mocarellos sūrio, ir kraštelį patepti šaukšteliu bazilikų pesto. Jeigu vištienos krūtinėlė pilnai neužsidaro, patariu kraštelį prismeigti su mediniais dantų krapštukais, kad kepant įdaras neišbėgtų.
  4. Sudėti į įkaitūsią keptuvę su alyvuogių aliejumi ir kepti apie 5-8 minutes kiekvieną pusę, kol vištiena pilnai iškeps ir pradės tirpti sūris.
  5. Patiekti šiltą su norimu garnyru - rekomenduoju orkaitėje keptas daržoves, ar šviežias daržovių salotas apšlakstytas balzaminiu actu.
Pastabos

Galima eksperimentuoti su įvairiais įdaro variantais, pavyzdžiui džiovintomis slyvomis arba abrokosas, špinatais ir fetos sūriu ir pan.

Parašykite komentarą
*
*
*

follow @lamiblog

Instagram has returned invalid data.