Evitos receptai

Tofu Garam Masala

Vegetariškas patiekalas su tofu.

Spausdinti receptą
Tofu Garam Masala
Tofu Garam Masala
Course Main Dish
Cuisine Indų
Pasiruošimo laikas 1 valanda
Gaminimo laikas 25 minutės
Porcijos
porcijoms
Ingredientai
Course Main Dish
Cuisine Indų
Pasiruošimo laikas 1 valanda
Gaminimo laikas 25 minutės
Porcijos
porcijoms
Ingredientai
Tofu Garam Masala
Instrukcijos
  1. Paruoškite marinatą - dubenėlyje jogurtą sumaišykite su citrinos sultimis, smulkintais česnakais, tarkuotu imbieru, druska, garam masala prieskoniais, ciberžole ir malta paprika.
  2. Išpakuokite tofu ir nusausinkite su popieriniu rankšluostėliu.
  3. Susmulkinkite tofu į kąsnio dydžio gabalėlius, suberkite į marinatą ir gerai išmaišykite, kad padengtų visus gabalėlius. Uždenkite ir palaikykite šaltai bent vieną valandą.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros. Ant medinių iešmelių sumaukite pamarinuotus tofu gabalėlius. Uždėkite iešmelius ant kepimo indo kraštelių taip, kad tofu gabalėliai nesiliestų prie dugno (taip tolygiau pasiskirstys kaitra).
  5. Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, kol gabalėliai truputį apskrus.
  6. Kol tofu kepa, galima paruošti padažą. Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode. Tuomet suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką ir pakepkite keletą minučių kol suminkštės. Tuomet į puodą suberkite visus prieskonius: garam masala, čili miltelius, ciberžolę, papriką, kuminą, ir išmaišius pakepkite apie 30 sekundžių, kad pasklistų aromatas. Tuomet supilkite konservuotus smulkintus pomidorus ir pusę stiklinės vandens ir pavirkite apie 5 minutes.
  7. Galiausiai į puodą supilkite grietinėlę ir iš orkaitės ištrauktus tofu gabalėlius, pavirkite dar porą minučių ir patiekalas paruoštas.
  8. Patiekite su su ryžiais arba indiška duonele, ant viršaus pabarstykite šviežių žolelių (pvz. kalendrų).
Parašykite komentarą
*
*
*

follow @lamiblog

Instagram has returned invalid data.