Sojų guliašas
Porcijos Pasiruošimo laikas
2porcijos 20minučių
Gaminimo laikas
30minučių
Porcijos Pasiruošimo laikas
2porcijos 20minučių
Gaminimo laikas
30minučių
Instrukcijos
  1. Išvirti sojos kubelius sūdytame vandenyje, virti apie 15 minučių.
  2. Nukošus sudėti sojos gabalėlius į įkaitintą keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Suberti prieskonius – druską, pipirus, prieskonių mišinį su paprika, česnakais, čili pipirais ir šafranu. Soją apkepti kol truputėlį apskrus. Tuomet galima idėti kelis šaukštus itališko pomidorų padažo. Jeigu padažas per skystas, galima įberti šiek tiek miltų, kad jis taptu tirštesnis.
  3. Paruošti garnyrą, šviežias daržovių salotas. Kubeliais supjaustyti pomidorą, geltonąją papriką, agurką, raudonąjį svogūną. Pjaustytas daržoves suberti į dubenį su įvairių salotų lapais, užberti druskos, pipirų, itališkų žolelių prieskonius ir apšlakstyti pesto padažu bei gerai išmaišyti.
  4. Karštam garnyrui išvirti ryžius. Jiems išvirus galima pagardinti šaukšteliu sviesto ir ciberžole.