Evitos receptai

Šalta gazpacho sriuba

Spausdinti receptą
Šalta gazpacho sriuba
Šis lengvas ir greitas gazpacho receptas yra pilnas šviežių vasaros sezono daržovių - puikiai gaivinantis karštą vasaros dieną.
Šalta gazpacho sriuba
Pasiruošimo laikas 10 minučių
Porcijos
porcijos
Ingredientai
Pasiruošimo laikas 10 minučių
Porcijos
porcijos
Ingredientai
Šalta gazpacho sriuba
Instrukcijos
  1. Truputėlį pasmulkinus stambesnes daržoves visus ingredientus suberti į blenderį ir sutrinti kol viskas bus skystos ir vientisos masės.
  2. Sutrynus daržoves paskanauti ir įberti daugiau druskos, pipirų ar citrinos sulčių pagal skonį, jeigu trūksta.
  3. Rekomenduoju uždengti indą su sriuba ir palaikyti šaldytuve apie porą valandų, kad gerai atvėstų. Jei neturite tiek laiko, galima valgyti iš karto pagardinus susmulkintais pomidoriukais, raudonaisiais svogūnais ir baziliko lapeliais. Skanaus!
Parašykite komentarą
*
*
*

follow @lamiblog

Instagram has returned invalid data.