Natūralios dešrelės su paprika, svogūnu ir bulvėmis
Tai lengvas, greitas, sveikas ir skanus patiekalas, kurį paruošite vos per 20 minučių, kuriam tereikia kokybiškų natūralių dešrelių bei daržovių.
Porcijos Pasiruošimo laikas
2porcijos 5minutės
Gaminimo laikas
20minučių
Porcijos Pasiruošimo laikas
2porcijos 5minutės
Gaminimo laikas
20minučių
Ingredientai
Instrukcijos
  1. Storo dugno keptuvėje įkaitinti porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Suberti kubeliais pjaustytas bulves, pagardinti druska ir pipirais pagal skonį ir kepti apie dešimt minučių ant vidutinės-didelės ugnies, nepamirštant pamaišyti, kad tolygiai apskrustų.
  2. Atskirai kitoje keptuvėje apkepti supjaustytas natūralias dešreles, apie penkias minutes. Joms iškepus jas išimti iš keptuvės ir į tą pačią keptuvę suberti supjaustytas paprikas ir svogūną. Daržoves pabarstyti druska, pipirais ir provanso žolelėmis ir kepti apie penkias minutes, kol jos suminkštės.
  3. Galiausiai į keptuvę su daržovėmis suberti apskrudusias bulves bei dešreles, viską gerai išmaišyti ir voila!
Pastabos

Nors galima viską kepti vienoje keptuvėje taupant laiką ir jėgas, vis tik rekomenduoju bulves apkepti atskirai – taip jos tolygiau iškepa ir išlieka traškios sumaišius su kitais ingredientais.