Evitos receptai

,

Natūralios dešrelės su paprika, svogūnu ir bulvėmis

Spausdinti receptą
Natūralios dešrelės su paprika, svogūnu ir bulvėmis
Tai lengvas, greitas, sveikas ir skanus patiekalas, kurį paruošite vos per 20 minučių, kuriam tereikia kokybiškų natūralių dešrelių bei daržovių.
Natūralios dešrelės su paprika, svogūnu ir bulvėmis
Course Main Dish
Pasiruošimo laikas 5 minutės
Gaminimo laikas 20 minučių
Porcijos
porcijos
Ingredientai
Course Main Dish
Pasiruošimo laikas 5 minutės
Gaminimo laikas 20 minučių
Porcijos
porcijos
Ingredientai
Natūralios dešrelės su paprika, svogūnu ir bulvėmis
Instrukcijos
  1. Storo dugno keptuvėje įkaitinti porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Suberti kubeliais pjaustytas bulves, pagardinti druska ir pipirais pagal skonį ir kepti apie dešimt minučių ant vidutinės-didelės ugnies, nepamirštant pamaišyti, kad tolygiai apskrustų.
  2. Atskirai kitoje keptuvėje apkepti supjaustytas natūralias dešreles, apie penkias minutes. Joms iškepus jas išimti iš keptuvės ir į tą pačią keptuvę suberti supjaustytas paprikas ir svogūną. Daržoves pabarstyti druska, pipirais ir provanso žolelėmis ir kepti apie penkias minutes, kol jos suminkštės.
  3. Galiausiai į keptuvę su daržovėmis suberti apskrudusias bulves bei dešreles, viską gerai išmaišyti ir voila!
Pastabos

Nors galima viską kepti vienoje keptuvėje taupant laiką ir jėgas, vis tik rekomenduoju bulves apkepti atskirai - taip jos tolygiau iškepa ir išlieka traškios sumaišius su kitais ingredientais.

Parašykite komentarą
*
*
*

follow @lamiblog

Instagram has returned invalid data.